Våra utbildningar

 • Digital affärsutvecklare

  Fyra terminer

  Startar inte hösten 2020 Är du redo att bli digital affärsutvecklare med förmåga att initiera, driva och utveckla olika typer av digitala förändrings- och transformationsprojekt?

 • Företagssäljare B2B

  Fyra terminer

  Startar inte hösten 2020 Bristen på säljare med kompetens inom komplex försäljning är påtaglig. Framtiden visar dessutom på ett allt större behov. Företagsförsäljning handlar om att förstå kundens värde och tillgodose dess behov med en affärsmässig lösning, att skapa djuplodade kundrelationer genom relationsmarknadsföring och relationsförsäljning.

 • Tullspecialist (CCS) distans

  50% distans, fem terminer

  Sverige är i högsta grad beroende av export och import. Området är komplext och flera myndigheters olika krav och regelverk måste följas. Behovet av personal med kompetens i tullfrågor är mycket stort i näringslivet och ökar ständigt.

 • Tullspecialist (CCS) heltid

  Tre terminer

  Är du intresserad av frågor och arbete som rör import och export? Då är Tullspecialistutbildningen garanterat något för dig!

 • Utvecklare/samordnare informationssäkerhet

  Distans 50% halvfart

  Planerad start 20 september 2019 som uppdragsutbildning, omstart i nuvarande form ansöktes att starta hösten 2020. Tyvärr avslogs ansökan. Följ denna länk för att få mer information . Behovet av personal med kompetens inom informationssäkerhet är stort och har ökat i takt med digitaliseringen. Företag och organisationer vet betydelsen av god informationssäkerhet och behöver utvecklare/samordnare som kan identifiera, analysera, hantera & utveckla verksamheters informationssäkerhet.

 • Löne- och ekonomikonsult

  Tre terminer

  Allt fler företag och organisationer lägger ut löne- och redovisningsfunktionerna på entreprenad på externa byråer, vilket ökar efterfrågan på kunniga löne- och ekonomikonsulter med ny kompetens.

 • Lönespecialist

  Tre terminer

  Behovet av specialister inom lön ökar. Det är en brist på personer med hög kompetens inom området och många företag har idag svårt att rekrytera. Jobben finns inom alla branscher, både små och stora företag, både privata och offentliga arbetsgivare samt bemanningsföretag.