Våra utbildningar

 • Systemhantering inom lön - förvaltning och drift (distanskurs)

  50% studietakt, distans

  Vill du ta din karriär till nästa nivå? Då är vår distanskurs i systemhantering inom lön – förvaltning och drift något för dig!

 • Löne- och ekonomikonsult (platsbunden)

  Tre terminer

  Allt fler företag och organisationer lägger ut löne- och redovisningsfunktionerna på entreprenad på externa byråer, vilket ökar efterfrågan på kunniga löne- och ekonomikonsulter med ny kompetens.

 • Lönespecialist (platsbunden)

  Tre terminer

  Behovet av specialister inom lön ökar. Det är en brist på personer med hög kompetens inom området och många företag har idag svårt att rekrytera. Jobben finns inom alla branscher, både små och stora företag, både privata och offentliga arbetsgivare samt bemanningsföretag.

 • Tullspecialist (CCS) (platsbunden)

  Tre terminer

  Är du intresserad av frågor och arbete som rör import och export? Då är Tullspecialistutbildningen garanterat något för dig!

 • Specialistutbildad undersköterska inom vård och omsorg av äldre (Distans)

  Fyra terminer, 50% studietakt

  Det finns ett stort behov av Specialistutbildade undersköterskor inom vård och omsorg om äldre. Den ökande andelen äldre med komplexa vård och omsorgsbehov ställer krav på specialiserad kompetens och nya arbetssätt. De specialistutbildade undersköterskorna skall vara kulturbärare av god vård och omsorg. Specialistutbildade undersköterskor kan arbeta med olika expertuppdrag inom ramen för sin tjänst, som omsorgshandledare, metodutvecklare, äldresamordnare eller huvudhandledare.