Våra utbildningar

 • Löne- och ekonomikonsult

  Tre terminer

  Allt fler företag och organisationer lägger ut löne- och redovisningsfunktionerna på entreprenad på externa byråer, vilket ökar efterfrågan på kunniga löne- och ekonomikonsulter med ny kompetens.

 • Lönespecialist

  Tre terminer

  Behovet av specialister inom lön ökar. Det är en brist på personer med hög kompetens inom området och många företag har idag svårt att rekrytera. Jobben finns inom alla branscher, både små och stora företag, både privata och offentliga arbetsgivare samt bemanningsföretag.

 • Tullspecialist (CCS) distans

  50% distans, fem terminer

  Sverige är i högsta grad beroende av export och import. Området är komplext och flera myndigheters olika krav och regelverk måste följas. Behovet av personal med kompetens i tullfrågor är mycket stort i näringslivet och ökar ständigt.

 • Tullspecialist (CCS) heltid

  Tre terminer

  Är du intresserad av frågor och arbete som rör import och export? Då är Tullspecialistutbildningen garanterat något för dig!

 • Utvecklare/samordnare informationssäkerhet

  Distans 50% halvfart

  Denna distansutbildning startar inte under hösten 2020 . Behovet av personal med kompetens inom informationssäkerhet är stort och har ökat i takt med digitaliseringen. Företag och organisationer vet betydelsen av god informationssäkerhet och behöver utvecklare/samordnare som kan identifiera, analysera, hantera & utveckla verksamheters informationssäkerhet.