Artikeln publicerades 21 juni 2018

Till alla reserver 2018

Nu har meddelande gått ut till alla som blivit reservplacerade.

Titta in på https://yhim.alvis.gotit.se/student/ Länk till annan webbplats. om du inte redan gjort det och se vilket nummer du har.

Du behöver inte tacka ja till reservplatsen. Om du fått förhinder kan du lämna återbud till reservplatsen.

När du loggat in får du rubrikerna "Översikt" och "Läge på senaste ansökan" framför dig på första sidan. Lite längre ned ser du länken "Visa alla ansökningar". Klickar du på den hittar du en tabell som visar vilka ansökningar du gjort, när du gjorde dem och under Läge kan du se vilken reservplacering du fått. Den uppdateras automatiskt så du kan hela tiden se hur positionen förändras.

Nu måste vi vänta till efter den 1 juli för att se hur många som tackat ja till sina erbjudna platser. Sen börjar vi kalla reserver och då kommer du att se mest förändringar. Om det blir några förändringar just nu så beror det på att nån har tackat nej till sin reservplats.

OM du blir erbjuden en plats kommer det att ske via mail eller sms precis som när du nu blev informerad om reservplatsen.

Det är väldigt viktigt att dina kontaktuppgifter är korrekta och att du regelbundet kontrollerar inkorgen. Behöver du ändra dem går det bra via samma inloggning.

Ha en fin sommar!