Digital affärsutvecklare

Final agreement

Startar inte hösten 2020

Är du redo att bli digital affärsutvecklare med förmåga att initiera, driva och utveckla olika typer av digitala förändrings- och transformationsprojekt?

Då har du kommit rätt! Det råder idag ett enormt behov av denna typ av kompetens.

En omfattande digital transformationsvåg sveper just nu över såväl företag, myndigheter och samhällen i stort. Alla påverkas, oavsett om du är privatperson eller företag. Nya teknologier såsom Artificiell Intelligens (AI), Big Data, Internet of Things (IoT), Marketing Automation osv. driver den snabba digitaliseringen.

Många tror dock att digital transformation främst handlar om teknik och nya spännande digitala lösningar. Vi tar istället utgångspunkten i HUR:et istället för VAD:et. Långsiktigt och framgångsrikt förändrings- och utvecklingsarbete handlar om HUR man arbetar hellre än VAD man utvecklar. Denna förståelse kommer att vara avgörande för företag och organisationer om de skall kunna utveckla framtida affärsnytta med ett starkt användarvärde i fokus.

På YHIM:s utbildning Digital Affärsutvecklare 400 poäng tränas deltagarnas förmåga och kunskap att initiera, driva och utveckla digital transformation. Detta innebär att vi ger våra studerande en god förståelse kring nya intressanta digitala teknologier men främst med fokus på att förstå de värden och nyttor som den nya tekniken kan skapa.

Vi tränar ditt affärsmannaskap att utveckla affärer mellan företag men även direkt med användare/kunder. För att lyckas med detta krävs att du även behärskar förmågan att sälja in dina idéer och förslag på lösningar genom att få med dig andra på resan.

Under utbildningens gång får du som studerande ta del av spetskompetens inom området samtidigt som du utvecklar din kompetens till att bli en av de vassaste digitala affärsutvecklarna i landet. Du erhåller en gedigen uppsättning av de senaste metoderna, modellerna och verktygen för att bli en slipad digital förändringsledare så att du professionellt kan navigera i gränslandet mellan teknik, människa och affär.

Utbildningen är upplagd med ett starkt fokus på praktiskt arbete och konkreta övningar/träning i nära relation med näringslivet.

Vi har ett starkt nätverk av företag som ställt sig bakom utbildningen och bekräftat näringslivets behov:

CGI, ATEA, Tele2 IoT, Preera, Findwise, Arkitektkopia, Barium, More Ventures, Capture Innovation, Christian Berner, DB Schenker, Göteborg Energi, Härryda Kommun utvecklingsfunktionen, OH My!, Siemens Building Technologies, Unicarriers, Västtrafik, Zitac Consulting m.fl.

Fakta

Nästa start: Startar inte
Ansök senast: ingen ansökan
Omfattning: Fyra terminer
Poäng: 400 YH-poäng
LIA-praktik: 9+9+8 veckor