Artikeln publicerades 12 november 2020

Till alla reserver på lönespecialist-utbildningen

Lång kö med människor vid ett hushörn

Nu har meddelande gått ut till alla som blivit reservplacerade. Läs mer här.

Titta in på https://yhim.alvis.se/student/ Länk till annan webbplats. om du inte redan gjort det och se vilket nummer du har.

Du behöver inte tacka ja till reservplatsen. Om du fått förhinder kan du lämna återbud.

När du loggat in klickar du på rubriken "Mina sidor". Därefter ser du länken "Ansökningar". Klickar du på den hittar du en tabell som visar vilka ansökningar du gjort, när du gjorde dem. Klickar du på det senaste datumet så ser du förhoppningsvis vilken reservplacering du fått. Den uppdateras automatiskt så du kan hela tiden se hur positionen förändras.

Nu måste vi vänta till den 19 november för att se hur många som tackat ja till sina erbjudna platser. Sen börjar vi kalla reserver och då kommer du att se mest förändringar. Om det blir några förändringar just nu så beror det på att nån har tackat nej till sin reservplats.

OM du blir erbjuden en plats kommer det att ske via mail eller sms precis som när du nu blev informerad om reservplatsen.

Det är väldigt viktigt att dina kontaktuppgifter är korrekta och att du regelbundet kontrollerar inkorgen. Behöver du ändra dem går det bra via samma inloggning.