Artikeln publicerades 2 juli 2013

Hälsningar från Mumbai

Nu har jag spenderat 9 veckor i storstaden Mumbai. Det har varit en resa att komma ihåg, när jag landade här var det svårt för mig att föreställa hur jag skulle klara av dessa 9 veckor men så fort jag kom in i mina rutiner så var det inte så farligt. Jag har fått lära mig mycket från mitt LIA företag och fått vänner för livet.

Jag har fått gå djupt in i ett textilföretag och fått se hur tyget tillverkas från bomull till ett fint tyg och inte bara det utan att även se hur tyget trycks för klänningar med massa färger och mönster.

Det har varit roligt att vara här nere i 30 graders värme och slippa svenskt väder med kyla. Detta är ändå mitt hemland, men det är så stor skillnad att vara i min delstat och att vara i denna delstat där språket skiljer sig. Indien har ju över 1000 språk. Det mesta jag kommer att sakna är maten och goa kollegor. Det finns ingen annanstans man kan få så mycket variationer av mat och kryddor som här hemma. Jag har njutit fullt ut och har med mig erfarenhet för livet tillbaka till Sverige.