Artikeln publicerades 30 maj 2012

Hälsningar från Thailand

Här kommer en julhälsning från Phuket i Thailand, vissa kan tycka att det är lite för sent med en julhälsning, medan jag tycker det är mycket för tidigt.

Det känns i allra högsta grad konstigt att stå med shorts, flip flop och linne bredvid en julgran utomhus i mitten av januari.

Jag tillbringade mina 9 veckors lia i cenrtal festival i Thailand phuket. Central festival är ett stort och toppmodernt köpcenter i Thailand. Central Festival är en kedja som finns i det flesta större städerna i Thailand och jag var på Central festival i Phuket.

Köpcentret är i 5 våningar, med en butiksavdelning där det säljs allt ifrån kläder till elektronik.

Det finns en mat/restaurang avdelning, i denna avdelning finns det restauranger med mat från alla hörn i världen.

Det finns en mäss del med utställning av diverse lyxbilar.

Högs upp finns det en biograf och en spelhall med arkad spel, biografen är uppdelad i 2 delar med i vanlig biograf och en lyx biograf, där man kan omvandla biostolarna till en säng och man får en filt och en kudde för största möjliga bekvämlighet.

Det finns mycket att göra här på köpcentret och det känns otroligt lärorikt att få ha gjort en lia utomlands.

Inte nog med det så tror jag att det blir en bra merit i mitt cv och det kommer att gynna mig när jag söker jobb i framtiden.

Men det allra bästa är att jag har fått en stor kulturell förståelse för Thailand och Asien. Vilket jag kommer att ha med mig i resten av mitt liv.

I Sverige ser vi varning för älgen skyltar längs vägarna medans i Thailand varnar man för elefanter längs vägarna, ajaja inte vill man krocka med ett 11 tons köttberg.